Elke scoutinggroep heeft zijn eigen clubhuis, waar de clubavonden worden gehouden en waar alle kamp- en spelmaterialen zijn opgeslagen. Onze groep kreeg na de start de beschikking over de kelder in de Lagere School, daarna kregen we onze eigen blokhut op de Schaak tot ons nieuwe Gemeenschapshuis 't Luukske werd gebouwd en alle speltakken daar onderdak vonden.

Verbouwing

Na de laatste verbouwing ruim 10 jaar geleden kreeg Scouting Wellerlooi een eigen clublokaal dat de naam "THOK" kreeg, en kregen we een eigen bergruimte voor alle spel- en kampeermaterialen. Sindsdien vinden alle clubavonden plaats in THOK of vanuit THOK.