Gidsen

Hallo allemaal!

Wij hopen dat jullie allemaal heel erg hebben genoten van jullie vakantie en er naar uit kijken om weer bij elkaar te komen op de dinsdagavonden van 19:00-21:00.

Onze eerste bijeenkomst zal zijn op 30 augustus, deze dag hebben wij het overvliegfeest bij het Luukske. Alle scoutingleden nemen hier aan deel. Iedereen moet hier in uniform verschijnen.

Op 3 september hebben we onze eerste clubavond. Op deze avond zullen we met iedereen kennis maken.

Denk erom: De clubavonden van de gidsen zijn niet altijd schone avonden, kleed je dus altijd naar het weer en trek niet te goede kleren aan! Denk er ook aan dat de clubavonden altijd 5 minuutjes zouden kunnen uitlopen :)

Volgende berichten over de clubavonden zullen voortaan verschijnen op : www.gidsenwellerlooi.blogspot.nl  Wij plaatsen namelijk geen berichten in de WP en ook geen berichten meer op www.scoutingwellerlooi.nl

Groetjes De leiding en tot snel!

Opperhoofdleidster Evelien

Chantal