Lijkt Scouting je leuk? Afhankelijk van de leeftijd spelen de kinderen bij Scouting Wellerlooi het Scoutingspel in een eigen speltak/leeftijdsgroep. Hiervoor maken we gebruik van de groepsindeling zoals die ook op school geldt:

Kabouters

Meisjes
Groep 4, 5, 6 en 7
Woensdags van 18.30 tot 20.00 uur

Jongens
Groep 5, 6, 7 en 8
Vrijdags van 19.00 tot 21.00 uur

Scouts

Jongens Klas 1, 2 en 3 en
Meisjes Groep 8, Klas 1, 2 en 3
Donderdags van 19.00 tot 21.00 uur

Bijeenkomsten

Alle speltakken hebben hun bijeenkomst in ons clublokaal dat zich bevindt in het gemeenschapshuis 't Luukske. Elke speltak heeft zijn eigen dag en tijd.

Jaarcontributie

De jaarcontributie bedraagt € 100,00 die we innen via automatisme-incasso in twee termijnen. Elke speltak gaat op zomerkamp waarvoor we een aparte bijdrage vragen.

Interesse?

Mocht je interesse hebben neem dan gerust contact op. Het is mogelijk om eerst een paar keer zonder verdere verplichtingen mee te draaien.